Coaching

Wat is coaching?

Coaching is de meest gangbare methode als je een concreet vraagstuk hebt in je dagelijks leven. Een specifieke belemmering die je weerhoudt om nieuwe stappen te zetten. Bijvoorbeeld in je loopbaan, relatie of tijdens andere toekomstbepalende keuzes.

 

Zo gaan we aan de slag

Stapsgewijs gaan we aan de slag met jouw vraag. We zoeken naar jouw drijfveren waar jij gelukkig van wordt en wat je daarvoor nodig hebt. Om dit alles helder te krijgen, werken we met tools die jou nieuwe inzichten bieden. Die ons gesprek verruimen en jou uit je vertrouwde systeem halen, zodat je blikveld breder wordt. Deze vrijheid is een cruciale stap in jouw proces om straks weer zelfstandig en vrij te bewegen. Op eigen benen, waarbij je vertrouwt op jezelf en je eigen keuzes.

 

En dit is de opbrengst

Na de coachingsessies ben je in staat om zelfstandig keuzes te maken. Om jouw vraag vanuit je eigen overtuiging en innerlijke te beantwoorden. Je zult merken dat de keuzes die je maakt jou energie opleveren, omdat ze een logisch gevolg zijn van jouw drijfveren.

“Nida is in staat om objectief te blijven en te overbruggen.”

Wil je meer weten?

Heb je een vraag waarop deze pagina het antwoord niet geeft? Neem gerust contact met me op.

    Privacyverklaring

    Nida Zegers Coaching nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven?

    Wil je periodiek nieuws en inspiratie van mij ontvangen in je mailbox? Laat hieronder je e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte.