Attitudinal Healing

Wat is Attitudinal Healing?

Attitudinal Healing betekent letterlijk ‘het helen van je innerlijke houding of instelling.’ Deze methode is geschikt voor heel diverse vraagstukken en is ideaal als je zoekt naar persoonlijke diepgang. Attitudinal Healing werkt in groepsverband. Als gediplomeerd facilitator ben ik getraind om groepen te begeleiden.

 

Zo gaan we aan de slag

Met Attitudinal Healing werken we met 12 principes en richtlijnen. Het uitgangspunt is dat we luisteren, elkaar laten uitspreken en stilte nemen. Het is heel belangrijk dat we elkaar geen advies of goede raad geven, maar erop vertrouwen dat ieder zijn eigen antwoorden kent.

 

En dit is de opbrengst

Binnen je groep vertel je in een veilige omgeving je verhaal. Zonder dat andere deelnemers een oordeel hebben. Als facilitator ga ik uit van de wetenschap dat je heel bent als mens en leg ik de aandacht op liefde en overvloed. Met Attitudinal Healing sta je ontspannen in het leven en zet je geluk boven gelijk. En vrede boven angst.

Meer informatie over Attitudinal Healing vind je op www.vanharttothart.org.

“Niet de ander heeft of geeft de oplossingen, daar ben ikzelf verantwoordelijk voor!”

Wil je meer weten?

Heb je een vraag waarop deze pagina het antwoord niet geeft? Neem gerust contact met me op.

    Privacyverklaring

    Nida Zegers Coaching nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven?

    Wil je periodiek nieuws en inspiratie van mij ontvangen in je mailbox? Laat hieronder je e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte.