Verhelderende antwoorden

Vind hieronder enkele verhelderde antwoorden. Zit je nog steeds met vragen? Neem dan gerust contact met Nida Zegers Coaching op via de contactpagina.

Voor wie zijn de trajecten bedoeld?

Mijn trajecten zijn voor iedereen. Want iedereen loopt wel eens vast in zijn of haar werk of privéleven. En iedereen is in staat om weer in beweging te komen. Van jong tot oud, en wat je vraag ook is.

Hoe lang duurt een traject?

Iedereen is uniek en dat geldt ook voor het traject dat we samen bewandelen. De tijdsduur scheelt daarom van persoon tot persoon. Om je toch een richtlijn te geven: een gemiddeld traject duurt zo’n 6 sessies van anderhalf uur.

Waar worden de sessies gehouden?

Voor individuele sessies zijn we vrij om de locatie te kiezen. Het kan in mijn ruimte, maar ook bij jou of op een andere locatie. Het belangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt. Voor groepssessie kies ik een ruimte die bij de omvang van de groep past.

Wat zijn de kosten van de trajecten?

Na een kosteloos intakegesprek worden voor een particulier of een werkgever de kosten in beeld gebracht. Het traject is voor iedereen toegankelijk en met financiële situaties zal altijd rekening worden gehouden.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag waarop deze pagina het antwoord niet geeft? Neem gerust contact met me op via mijn contactgegevens.