Deelnemers over Nida Zegers

De afgelopen tijd heb ik met veel plezier en voldoening mensen mogen helpen. Hieronder lees je kort de ervaringen van enkelen van hen. Eerlijke verhalen die een goed beeld scheppen van mijn aanpak.

Nida creëert een veilige omgeving zodat je ruimte ervaart om alles te kunnen zeggen. Ze geeft geen oordeel of mening. Stelt vragen en laat je jouw antwoorden vinden.

Als werkgever zie ik bij mijn werknemers dat privéomstandigheden het werk kunnen beïnvloeden. Nida is in staat deze soms complexe vraagstukken te ontwarren, zodat mijn werknemer keuzes kan maken.

Als leidinggevende kom ik soms in conflict met mijn medewerkers. Nida is in staat om objectief te blijven en in gesprekken onze verschillen met elkaar te overbruggen.

Ik vond het verschrikkelijk dat mijn leidinggevende mij een coachingstraject oplegde. Bij de afronding kon ik alleen maar constateren dat dit traject het mooiste cadeau van mijn werkgever is geweest.

Levenservaring, humor, verrassende vragen en invalshoeken zetten je echt aan het denken. Bij Nida voel ik me veilig om de diepere lagen aan te boren en daadwerkelijk op zoek te gaan naar de antwoorden van mezelf.

Bedankt lieve Nida, jij hebt mij laten ervaren dat ik zelf kies hoe ik met mijn situaties omga. Niet de ander heeft of geeft de oplossingen, daar ben ikzelf verantwoordelijk voor!

Beste Nida, dank je wel voor prachtige rol die je nu al een tijd in mij leven hebt. Hoe je vanuit een positieve basishouding, oordeelloos en liefdevol, zo de vinger op de zere plek kan leggen. Je hebt mij de vragen meegegeven, waardoor ik mijzelf beter ben gaan begrijpen. Maar juist daarbij ook de instrumenten geven om met die inzichten ook iets te gaan doen, zowel in mijn privé leven als zakelijk. Meest bijzonder daarbij is geweest hoe je me hebt geholpen om vanuit mijn ratio toch mijn gevoel te vinden, op een wijze die bij mij past!

Ik over mezelf

“Ik heb ervaring in diverse sectoren, zoals de gezondheidszorg, de sociale verzekeringsbranche, bibliotheken, de universiteit en gemeenten. Na ruim twintig jaar als organisatieadviseur en coach besloot ik om me volledig te richten op mijn grootste passie: mijn eigen coachingspraktijk. Na opleidingen aan de Sociale Academie, de School voor Coaching, ITIP en de opleiding Familieopstellingen, die ik nu volg, is deze droom werkelijkheid geworden.”